تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص-دانلود

دانلود تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص

با کیفیت ترین تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص , دانلود تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص  , سایت دانلود تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص

 

تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص

تحقیق-اختلالات-رفتاری-کودکان-و-نوجوانان-36-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 44 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏14
0
‏1
0
‏به نام خدا
‏چکی‏ـ‏ده
‏در این پژوهش ابتدا به نوعی اختلال رفتاری کودکان و نوجوانان به نام میزان منبع کنترل درونی و بیرونی پرداخته می شود که چون آمار قابل توجهی از کودکان و نوجوانان مبتلا به این اختلال روان شناختی، توانایی کنترل رفتارهای خود در محیط های سازمان یافته ای چون مدرسه را ندارند و این اختلال روز به روز افزایش یافته و به دلایل عدیده ای باعث کاهش فرآیند یاددهی و یادگیری در کلاس درس می شود، لذا از اهمیت ویژه ای جهت بررسی و اقدام، برخوردار است. که متأسفانه بعضی از اولیاء آموزش و پرورش که به غیر از انگیزه های آموزشی در گود آموزش و پرورش قرار گرفته اند در این زمینه نه تنها تلاشی ندارند بلکه اگر کسانی بنا به ضرورتِ کار عملی ناگزیر باشند به ادارات آموزش و پرورش مراجعه کنند، با استقبال خیلی خوب و دلگرم کننده ای روبرو نمی شوند که در این خصوص در قسمت محدودیتهای تحقیق اشاره ای خواهد شد.
‏در این تحقیق با استفاده از فرمول و جدول (T-Test‏) در مقایسه ای که نمرات پسران بین سال 85 و 86 انجام گردید Sig‏ به دست آمده 194/0 می باشد که مشخص گردید نکات معنی دار نمی باشد.
‏ـ در مقایسه ای که بین نمرات کسب شده ی دختران و پسران سال 86 انجام شد Sig‏ به دست آمده 516/0 می باشد که نشان می دهد تفاوت معنادار نیست.
‏ـ در مقایسه ی نمرات دختران و پسران در سال 85 Sig‏ به دست آمده 1333/0 چون از ‏05/0= ‏آلفا که ‏0‏5/0 است بزرگتر است تفاوت معنادار است.
‏امید است در آینده علت معنادار بودن این قسمت توسط محققین مشخص و اعلام گردد.
‏3
0
‏مق‏ـ‏دمه
‏موضوع تحقیق: ‏بررسی و مقایسه میزان منبع کنترل درونی و بیرونی در سال تحصیلی 85 و 86 دانش آموزان دبیرستانی شهرستان چناران با اجرای آزمون و تست راتر می باشد.
‏این موضوع به لحاظ این که تاکنون در مراکز آموزشی کمتر مورد توجه قرار گرفته دارای ویژگی های خاصی می باشد که یکی از این ویژگی ها در مدارس، جالب بودن نتیجه اجرای تست راتر برای دست اندرکاران آموزشی می باشد که در فرایند تعلیم و تربیت خیلی مؤثر می باشد و لازم است آموزش و پرورش به عنوان متولی این امر در جهت بسط و گسترش و کمک به مراکز تحقیقاتی همت بیشتری از خود نشان داده و در جهت شفاف نمودن توانمندی های بالقوه معلمان و دانش آموزان قدم های بلندتری بردارد.
‏بی شک در دنیای کنونی با فراهم بودن امکانات سمعی و بصری، محققین و پژوهشگران و حتی اولیاء دانش آموزان درخواهند یافت که چه تفاوت فاحشی بین آموزش و پرورش کشور ما و کشورهای پیشرفته وجود دارد. و لازم است مسئولین آموزش و پرورش از روزمرّگی درآمده و افقهای دورتری را رصد نموده و زمینه ی ایجاد انگیزش در معلمان جهت ورود به دنیای جدید تعلیم و تربیت فراهم نمایند.
‏بیان مسئله
‏از آن جائی که عوامل مختلفی در جریان یادگیری دخیل می باشند لازم است در حوزه ی آموزش و پرورش در جهت شناسایی آنها توسط اساتید فن اقدام و نسبت به رفع یا کاهش عوارض آن تلاش نمود.
‏آزمون یا تست استاندارد راتر در حال حاضر جزء آزمون هایی است که غیر از متخصصین علم روانشناسی و کارشناسان این امر کمتر با آن آشنایی دارند به همین خاطر در مراحل مختلف تحقیق می بایستی نسبت به کاربرد آن در حوزه ی تعلیم و تربیت برای افراد متعددی توضیح داده و آنها را توجیه نمود. لذا در این خصوص نیاز به آگاه سازی مجموعه ی عواملی که در جریان اجرا با آنها سروکار داریم می باشد. از مهمترین عوامل مؤثر در یادگیری، اختلالات ناشناخته ای است که در دانش آموزان مشاهده می شود و تأثیر زیادی در افت آموزشی و تحصیلی آنها دارد.
‏3
0
‏در این تحقیق یکی از اختلالات غیرمحسوس که تأثیر زیادی در افزایش و کاهش منبع کنترل درونی و بیرونی دارد و در حالت طبیعی و عادی قابل مشاهده نیست و فقط ‏از طریق تست و آزمون قابل مشاهده است می پردازیم.
‏آزمون با تست استاندارد راتر در این پژوهش به کار گرفته شده و در بین 15 ‏دانش ‏آموز دختر دبیرستان شاهد کوثر و 15 دانش آموز پسر سال اول دبیرستان شهید مطهری شهرستان چناران در سال تحصیلی 86 ـ 85 اجرا گردید. بعد از یک سال در سال تحصیلی 87 ـ 86 همان آزمون در بین دانش آموزان ذکر شده مجدداً تکرار گردید.
‏نتایج به دست آمده قابل توجه و دارای ‏تغییرات ‏معنی داری می باشد. این عملیات در چهار نمودار مقایسه ای میزان افزایش یا کاهش منبع کنترل درونی و بیرونی هر یک از دانش آموزان در صفحات ‏18‏ و ‏19‏ و ‏20‏ و ‏21‏ ‏به ‏تصویر کشیده شده است که با یک نگاه می توان تغییرات ذکر شده را مشاهده نمود و نسبت به موارد مورد نظر تجزیه و تحلیل کرد.
‏ابزار به کار گرفته شده در این تحقیق تست استاندارد راتر می باشد که دستورالعمل و ‏
‏نمونه ی آزمون ‏آن در صفحه ی ‏30 و 29‏ آورده شده است.
‏تست ذکرشده میزان منبع کنترل درونی و بیرونی افراد را مشخص می کند و اختلالات مشخص شده معمولاً ناشی از نگرش و اعتقادات رفتاری فرد نسبت به انجام امور می باشد و در صورت نیاز به درمان با عمل به توصیه های مشاوران و کارشناسان مربوطه قابل علاج و پیشگیری است. انتظار می رود در عصر دانایی هر چه زودتر نسبت به توانمند کردن نسل جدید و آینده سازان جامعه اقدام گردد.
‏اهمیت مسئله

 

دانلود فایل

 

پکیج تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص
 خرید تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص
 سایت تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص
 بهترین تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص
تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص , پاورپوینت تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص , تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص , دانلود تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص ,فایل تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص , ورد تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص ,محصول تحقیق اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان 36 ص ,
دانلود تحقیق

دیدگاهتان را بنویسید