تحقیق درباره مولوی-دانلود

دانلود تحقیق درباره مولوی

با کیفیت ترین تحقیق درباره مولوی , دانلود تحقیق درباره مولوی  , سایت دانلود تحقیق درباره مولوی

 

تحقیق درباره مولوی

تحقیق-درباره-مولوی

توضیحات:
تحقیق درباره مولوی، در قالب فایل Word در 35 صفحه.
بخشی از متن فایل:
جلال الدین محمد بن بهاء الدین محمد بن حسین حسینی خطیبی بکری بلخی معروف به مولوی یا ملای روم ، که نسبت وی به ابوبکر صدیق خلیفه و پدرش از سوی مادر، دخترزاده سلطان علاء‌الدین محمد خوارزمشاه می باشد. حضرت مولانا جلال الدین محمد بلخی مشهور به مولوی خداوندگار، رومی و ملای روم، در ششم ربیع الاول سال 604 هـ. ق در بلخ، در یکی شهرهای افغانستان، پا به عرصه وجود گذاشت. پدرش بهاء الدین ولد (543-628 ه.ق) ملقب به سلطان العلماء ، یکی از بزرگان صوفیه و اعاظم عرفا بود که افلاکی خرقه او را به احمد غزالی نسبت می‌دهد و پدر مولانا مردی به حال و با ذوق کمال بوده است. کتاب مدّونی از مجالس و مواعظ او به نام «معارف بها ولد» به جا مانده که از نظر زیبایی و لطافت بیان، یکی از بهترین کتب نثر در زمینه عرفان به حساب مي‌رود. این کتاب، مبانی خمیر مایه‌های فکری مولانا را تشکیل می داده است. بطوریکه در مناقب العارفین از قول همسر مولانا نقل شده است : «در خانه ی ما چراغ پایه‌یی بود که به طول قد آدمی ساخته بودند، همانا که حضرت مولانا از اول شب تا طلوع فجر، بر سر پای ایستاده، معارف حضرت بهاء ولد را مطالعه می کرد.
شیخ بهاء الدین ولد مانند دیگر عارفان، منافشات کلامی و فلسفی را اسباب وصول به حقایق نمی‌دانست و معتقد بود که برای حصول معرفت و کشف حقیقت، باید به مسلک طریقت پیوست.
سلطان العلماء در سال 617 هـ.ق با اعضای خانواده و جمعی از دوستان و مریدان خود بلخ را به مقصد زیارت بیت الله الحرام ترک نمودند بهاء الدین و همراهان پس از زیارت خانه خدا، به دیار روم رسیدند و مورد استقبال قرار گرفتند.
فهرست مطالب:
مقدمه
انساني شناسي در مكتب عرفاني مولوي
مراحل خلقت انسان
درباره سلوك مولانا
وضع انساني و دريافت خود
در جستجوي انسان
نور ايمان
انسان کامل
سیر تکاملی انسان
وضع انساني و دريافت خود
برداشت
منابع و ماخذ
دانلود فایل

 

پکیج تحقیق درباره مولوی
 خرید تحقیق درباره مولوی
 سایت تحقیق درباره مولوی
 بهترین تحقیق درباره مولوی
تحقیق درباره مولوی , پاورپوینت تحقیق درباره مولوی , تحقیق درباره مولوی , دانلود تحقیق درباره مولوی ,فایل تحقیق درباره مولوی , ورد تحقیق درباره مولوی ,محصول تحقیق درباره مولوی ,
تاریخ و ادبیات

دیدگاهتان را بنویسید