دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص-دانلود

دانلود دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص

با کیفیت ترین دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص , دانلود دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص  , سایت دانلود دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص

 

دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص

دانلود-مقاله-مقدمه-ای-بر-بسته-بندی-مواد-غذایی-42-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 42 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی
‏مقدمه
‏بسته بندي عبارت است از هنر وعلم اماده سازي مواد غذايي براي انبار کردن ،ودر نها يت فروش . بسته بندي بايد تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اينکه اهداف اوليه بسته بندي يعني خاصيت حفاظتي و جذابيت رانيز دارا باشد . با عنايت به اين که مواد بسته بندي توسط ماشين هاي مختلف فرايند مي شوند بنابراين خواص ديگري نيز بايد داشته باشند که عبارتند از : نرمش ، قابليت پذيرش چاپ ، قابليت استفاده در ماشين هاي لفاف ، قابليت دوخته شدن در حرارت ، شکل پذيري به کمک باد يا خلا و يا فن اوريهاي حرارتي . خواص مطلوب ديگري که به و‏ﻴﮋ‏ه‏ از ‏ديدگاه‏ صنايع غذايي مهم هستند عبارتند از : شفا فيت ، نفوذپذيري يا غير نفوذپذيري محصول نسبت به بخار اب وگازهاي دي اکسيد کربن ، اک‏ﺳﻴﮋ‏ ن و نيترو‏ﮋ‏ن‏ .
‏اگر‏ چه تعداد زيادي از مسا ئل فن اوري مربوط به استفاده از مواد پلاستيکي در بسته بندي مواد غذا يي از جمله مشکلاتي هستند که کلا به صنعت بسته بندي مربوط مي شوند ولي برخي از مسا ئل مربوط به طبيعت ماده به کار رفته در بسته بندي هستند که بايد مورد توجه قرار گيرند . موفقيت کاربرد پلاستيک ها در بسته بندي نياز به همکاري توليد کنند گان مواد غذا يي ، سازند گان انواع پلاستيک ها ، طراحان ودر نها يت مصرف کنند گان دارد .ملا حظات اقتصا دي محدوديت هاي بيشتري را اعمال مي کند ، چرا که مصرف کننند گان صرفا به دنبال کيفيت محصول هس‏تند‏ تا بسته بندي انها .
‏نيازمند‏ يها و و‏ﻴﮋ‏گيهاي‏ مهم مواد بسته بندي مواد غذا يي را مي توان به شرح ذيل دسته بندي کرد :
‏2
‏-شفا فيت ودرخشش سطح ان براي رضايت وجلب نظر مصرف کننده
‏-کنترل در انتقال رطوبت
‏-کنترل در انتقال ساير گاز ها
‏-تحمل تغييرات درجه حرارت به هنگام نگهداري و استفاده
‏-فقدان مواد سمي
‏-ارزان بودن
‏-مقاومت در مقابل ضربه
‏مصرف‏ کننده دوست دارد انچه مي خرد ببيند و بنابراين شفا فيت وشيش هاي مانند بودن بسته هاي مواد غذا يي نياز ضروري در بسته بندي انها است . مواد غير شفاف مانند سيني هاي سفيد رنگ نيز در حد وسيعي مورد استفاده قرار مي گيرند . اين سيني ها مانع از ان مي شوند تا مصرف ‏کننده‏ هر دو طرف ماده غذايي راببيند که در برخي موارد مانند بسته بندي گوشت از عدم اعتماد و مقاومت خريدار مي کاهد .کنترل تغييرات رطوبت موجود در ماده غذايي در طول نگهداري ان بسيار مهم است . برخي فراورده هاي غذا يي مانند چيپس ، پفک و بيسکويت بايد در موادي بسته ‏بندي‏ شوند که نفوذپذيري انها به رطوبت خيلي کم باشد تا تردي انها محفوظ بماند . همچنين از تبخير برخي مواد غذايي بايد جلوگيري گردد و در اين موارد نيز بايد از ورقه هايي با نفوذپذيري پايين استفاده شود . در بقيه موارد از دست دادن نسبي رطوبت ماده غذا يي مطلوب است ‏تا‏ از عرق زدن و تراکم بخار اب در داخل پاکت بسته بندي و در نتيجه از بين رفتن شفا فيت ان وخطر رشد کپکها جلوگيري شود .

 

دانلود فایل

 

پکیج دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص
 خرید دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص
 سایت دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص
 بهترین دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص
دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص , پاورپوینت دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص , دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص , دانلود دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص ,فایل دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص , ورد دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص ,محصول دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص ,
مقالات فارسی مختلف

دیدگاهتان را بنویسید