دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص-دانلود

دانلود دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص

با کیفیت ترین دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص , دانلود دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص  , سایت دانلود دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص

 

دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص

دانلود-مقاله-نمونه-برداری-جهت-ارزیابی-تازگی-ماهی-56-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 57 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏56
‏1
‏1
‏نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی:
‏نمونه برداری از ماهیان (جهت ارزیابی تازگی آنها)، در محلهای تخلیه صید یا در طی عمده فروشی آنها صورت می گیرد که در جدول یک آورده شده است. همچنین نمونه برداری از ماهی قبل از تخلیه آن در کارگاه (بویژه به عنوان قسمتی از برنامه تضمین ایمنی (HACCP‏) می تواند بر اساس برنامه نمونه برداری ارائه شده در جدول 2 صورت پذیرد. بدیهی است ارزیابی حسی مورد نیاز باید در محل صورت گرفته و در صورت مشکوک بودن به فساد، ارسال نمونه ها به آزمایشگاه برای آزمایشهای تکمیلی بلامانع است.
‏جدول ‏1‏ ‏: نمونه برداری در محلهای تخلیه صید یا در خلال فروش اولیه
‏میزان محصول تخلیه شده یا فروشی
‏(بر حسب تن)
‏حداقل میزان نمونه برداری
‏(بر حسب کیلوگرم)
‏کمتر از 5
‏8
‏15- 5
‏20
‏40- 15
‏40
‏60- 40
‏60
‏80- 60
‏80
‏100- 80
‏100
‏100 و بیشتر
‏120 یا بیشتر
‏56
‏2
‏1
‏ ‏* در صورتی که وزن محموله به هر میزان بیش از 120 تن باشد، به تعداد نمونه برداری (120)08/0 درصد اضافه می شود.
‏جدول شماره 2: نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی در سطح کارگاه
‏تعداد ماهی در هر به‏ر (N‏)
‏تعداد ماهی جهت نمونه برداری (N‏)
‏حداکثر میزان مورد قبول خطا (C‏)
‏15- 2
‏2
‏صفر
‏25-16
‏3
‏صفر
‏90- 26
‏5
‏صفر
‏150- 91
‏8
‏1
‏500- 151
‏13
‏1
‏1200- 501
‏20
‏2
‏10000- 1201
‏32
‏3
‏35000- 10001
‏50
‏5
‏500000- 35001
‏80
‏7
‏500001 یا بیشتر
‏125
‏10
‏بهره برداری از جدول 2 نیاز به تخمین تعداد ماهی در یک بهر می باشد. این عمل می تواند با توزین 10 ماهی از یک بهر که به طور تصادفی برداشته شده و ارزیابی میانگین وزن یک ماهی صورت گیرد. در این صورت تعداد ماهی در بهر معادل با وزن بهر تقسیم بر میانگین وزن یک ماهی خواهد بود.

 

دانلود فایل

 

پکیج دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص
 خرید دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص
 سایت دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص
 بهترین دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص
دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص , پاورپوینت دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص , دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص , دانلود دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص ,فایل دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص , ورد دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص ,محصول دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص ,
مقالات فارسی مختلف

دیدگاهتان را بنویسید