طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ-دانلود

دانلود طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ

با کیفیت ترین طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ , دانلود طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ  , سایت دانلود طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ

 

طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ

طرح-توجیهی-کارافرینی-پرورش-قارچفايل دانلودي حاوي يک فايل ورد قابل ويرايش در 13 صفحه به صورت متني ميباشد.
قسمتي از متن:

مقدمه:

از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندو قارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز۲۰۰۰سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ مشخص درپرورش قارچ دکمه ای بدست آمده است که طبق آن کاشت این قارچ درحدود ۷۰۰سال قبل ازمیلاد درحومه ی پاریس بوسیله ی یک باغبان ناشناس فرانسوی صورت گرفت.

کشت قارچ درگلخانه ها برای اولین بار درحدود سال ۱۷۵۴درسوئد ابداع شد وسپس به انگلستان وسایرنقاط اروپا گسترش یافت. درسال ۱۹۰۱ درایالات متحده ی آمریکا،سالنهای استاندارد پرورش قارچ ساخته شد.توسعه تجربه ی تکنولوژی، ازیک سو ویاری جستن از دانشمندان ازسوی دیگرزمینه ی بوجود آمدن ایزوله های خالص-درنهایت تهیه ی بذر خالص-امکان تولید صنعتی قارچ را درسطح وسیع فراهم آورد ودرانستیتو پاستورفرانسه،روش های علمی کشت وجوانه زدن اسپور وتولید آسان درشرایط تبدیل ابداع نمودند وتا سال ۱۹۰۵به صورت یک راز دراختیار انستیتوپاستور باقی ماند.

تهیه ی بذر قارچ
سیندن:درسال۱۹۳۲تهیه ی بذرقارچ روی غلاّت را ابداع کرد وسبب تحویل انقلاب صنعتی در تهیه ی کمپوست مصنوعی برای صنعت پرورش قارچ های خوراکی را بوجود آورد. درطی ۲۰ سال گذشته به دلیل ماشینی شدن تکنولوژی پرورش قارچ وانجام تحقیقات بنیادی بسیاری از مسائل ومشکلات صنعتی حل شد ومسائل علمی مختلف مورد بررسی وتجزیه تحلیل قرار گرفته است تا حاکثر تولید محصول در واحد سطح به دست آید.

نکته ی جالب: پرورش قارچ تروفل بر روی نهال های جوان درخت بلوط صورت می گیرد،که این بستر کاشت درخت بلوط را قبل ازکاشت با قارچ تروفل آلوده کرده و سپس به مدّت ۲ تا ۳ سال در گلخانه به طورموقت کشت می شوند.

پروتئین
میزان پروتئین قارچ های خوراکی ازحداقل ۱٫۸تا ۵٫۹ درصد وزن قارچ گزارش شده است. بهترین عوامل مؤثر در میزان پروتئین قارچ عبارتند از:

گونه خوارقارچ،شرایط زراعی اندام مورد آزمایش،مرحله ی رشدی قارچ، میزان آب موجود،دریافت چرخه ی باردهی وفاصله ی زمانی بین زمان برداشت و زمان اندازه گیری پروتئین.

درمقایسه با سایرغذاها پروتئین قارچ تازه درحدود دوبرابرپروتئین اغلب سبزیجات (به استثناء نخود سبزوکلم)وحبوبات(نخود،لوبیا،عدس)است.امّا قارچ خوراکی ازلحاظ پروتئین نسبت به منابع پروتئینی استاندارد مانندگوشت(۲۰-۱۴درصد)، ماهی(۲۰-۱۵درصد)، تخم مرغ(۱۳ درصد)، پنیر(۲۵درصد) در درجه ی دوم اهمیت قرار دارند.قابلیت هضم پروتئین قارچ خوراکی،عامل بسیارمهم درتعیین ارزش غذایی آن میباشد.درحدود %۷۱ تا %۹۰ پروتئین قارچ قابل هضم است که این مقدار تا حدودی کمتراز میزان هضم پروتئین گوشت(%۹۹)است.

اهمیت قارچ در رژیم غذایی
پس ازجنگ جهانی دوم میزان کل تولید قارچ خوراکی در جهان افزایش یافته است.

درسال ۱۹۸۶میزان کل تولید جهانی ۲۱۸۲۰۰۰ تن گزارش شده است. کشورهای اصلی تولید کننده درجهان عبارتند از:

چین، فرانسه، هلند، ایتالیا، ژاپن،انگلستان، آمریکا.

کشورآلمان بالاترین مصرف سالانه ی جهان را دارا می باشد.

و…

دانلود فایل

 

پکیج طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ
 خرید طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ
 سایت طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ
 بهترین طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ
طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ , پاورپوینت طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ , طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ , دانلود طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ ,فایل طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ , ورد طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ ,محصول طرح توجیهی کارافرینی پرورش قارچ ,
دانلود پروژه های آماده دانشجویی

دیدگاهتان را بنویسید