پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها-دانلود

دانلود پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها

با کیفیت ترین پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها , دانلود پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها  , سایت دانلود پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها

 

پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها

پورت-موازی-و-استفاده-از-آن-در-پروژه‌هافايل دانلودي حاوي يک فايل ورد قابل ويرايش در 14 صفحه به صورت متني ميباشد.
قسمتی از متن:
هدف پورت موازی
پورت موازی یک سیستم کامپیوتر راهی جهت کنترل پروژه‌های سخت‌افزاری می باشد. در این فصل با بررسی انواع پورت‌های موازی، نحوه استفاده از این پورت را به عنوان نمونه در چندپروژه خواهیم آورد. نحوه برنامه‌ریزی پورت‌های موازی و استفاده از وقفه‌ها در کنترل پورت‌ها را نیز مورد بررسی قرار می دهیم.

دراین فصل سعی خواهیم کرد با بررسی پورت موازی یا چاپگرها،نحوۀ استفاده از آن در پروژه‌ها و کنترل ابزارهای خروجی و ورودی و دیجیتال یا آنالوگ با آن را بررسی نماییم. گر چه این فصل چندان ارتباطی با اسلات‌های توسعه ندارد ولی نحوۀ استفاده از یک یا چند آدرس را در پروژه‌های سخت‌‌‌‌‌افزاری نشان خواهد داد که برای طراحان کارتهای جانبی خارج از اسلات‌ها که جدیدا نیز زیاد شده است بسیار مفید خواهد بود.

1-11 پین‌های اینترفیس چاپگر سنترونیکس
پورت‌ موازی به عنوان اینترفیس استاندارد چاپگرها در سیستمهای 86 80 تعریف و استفاده می‌شود. این مشابه استاندارد چاپگر اپسیون Fx-100 می‌باشد. این پورت دارای 26 پین بوده که تعداد زیادی سیگنال زمین در آن جهت جلوگیری از تداخل نویز در نظر گرفته شده است. این 36 پایه را می‌توان در 4 گروه به صورت زیر تقسیم‌بندی نمود:

1. خطوط اطلاعات که اطلاعات را از سیستم به چاپگر منتقل می‌نماید.

2. سیگنالهای حالت چاپگر. این سیگنالهای حالت چاپگر را در هر لحظه نشان می‌دهند.

3. سیگنالهای کنترل چاپگر. این سیگنالها به چاپگر می‌گوید که چه عملی باید انجام دهد.

4. سیگنالهای زمین. این سیگنالها جهت برگشت زمین هر کدام از خطوط اطلاعات و یا سیگنالهای حالت و کنترل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خطوط اطلاعات و زمین آنها
خطوط ورودی D1 تا D8، یک خط موازی جهت ارسال اطلاعات از سیستم کامپیوتر به چاپگر را فراهم می‌آورند. سیگنالهای 20 تا 28 خطوط زمین D1 تا D8 می‌ساشند.

سیگنالهای حالت چاپگر
سیگنالهای خروجی فوق از چاپگر به سیستم آمده تا حالت قسمتهای مختلف چاپگر را به سیستم و برنامۀ کاربردی مورد نظر نشان دهد. این سیگنالها عبارت‌اند از:

(پین 12) PE : جهت نمایش نداشتن کاغذ توسط چاپگر

(پین 11) BUSY این سیگنال در صورت آماده نبودن چاپگر جهت دریافت اطلاعات جدید در حالت high قرار می‌گیرد.یعنی زمانی که چاپگر off-line است یا آمادگی دریافت اطلاعات جدید را ندارد به حالت high می‌رود و به سیستم می‌گوید که نباید برای چاپگر ارسال اطلاعات داشته باشد.

(پین 32) ERROR : یک سیگنال خروجی که درحالت معمولی high بوده و زمانی که یک خطا (مثلا نبودن کاغذ) رخ دهد به حالت low خواهد رفت.

(پین 13) SLCT : در حالت نرمال به صورت high بوده و از چاپگر به PC می‌رود و زمانی که چاپگر روشن می‌شود نشان می‌دهد که چاپگر انتخاب شده است.

(پین 10) ACKNLG : جواب دادن به دریافت اطلاعات ارسال شده از سوی کامپیوتر

و….

دانلود فایل

 

پکیج پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها
 خرید پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها
 سایت پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها
 بهترین پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها
پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها , پاورپوینت پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها , پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها , دانلود پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها ,فایل پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها , ورد پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها ,محصول پورت موازی و استفاده از آن در پروژه‌ها ,
دانلود پروژه های آماده دانشجویی

دیدگاهتان را بنویسید