چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc-دانلود

دانلود چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc

با کیفیت ترین چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc , دانلود چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc  , سایت دانلود چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc

 

چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc

چگونگي-به-اجرا-گذاشتن-چك-در-مراجع-ثبتي-8ص-docلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 9 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي
‏انونگذار در وضع و تصويب مقررات جزائي راجع به صدور چك تنها به بيان انواع چكهاي صادره از سوي اشخاص يا بانكها بسنده نموده و در قوانين مختلف مربوط به صدور چك كه بعد از تصويب قانون تجارت در سالهاي 1331 ‏–‏ 1337 ‏–‏ 1344 و 1355 و اصلاحيه قانون اخير در سال 1372 وضع گرديده تعريف جامعي از چك ارائه نداده است. لذا ناگزير هستيم كه براي دستيابي به تعريف چك به قانون تجارت مراجعه و از آن بعنوان قانون مادر استفاده نمائيم .
‏« تعريف چك »
‏در ماده 310 قانون تجارت از چك بعنوان نوشته اي ياد شده كه به موجب آن صادر كننده چك وجوهي را كه نزد بانك محال عليه (بانكي كه بايد وجه را بپردازد) دارد . كلاً يا بعضاً مسترد يا به ديگري واگذار مي نمايد و در ماده 311 همان قانون مرقوم است كه درچك بايد محل و تاريخ صدور قيد شده و به امضاء صادر كننده برسد و پرداخت چك نبايد وعده داشته باشد و ماده 313 قانون تجارت اشعار داشته كه وجه چك بايد به محض ارائه كارسازي شود و نيز به موجب مواد ديگري ازاين قانون قيد گرديده كه صدور چك ذاتاً عمل تجاري محسوب نمي گردد.
‏اگر چك بايستي در همان مكاني كه صادر شده تأديه گردد ،‌دارنده چك ظرف مدت15 روز از تاريخ صدور بايد وجه آنرا مطالبه كند و اگر از يك نقطه به نقطه ديگر صادر شده باشد بايد ظرف مدت 45 روز مطالبه گردد و چنانچه در مواعد مذكوره وجه آنرا مطالبه نكند دعوي دارنده عليه ظهرنويسي مسموع نخواهد بود.
‏چك در عرف بازار
‏درحال حاضر در بازار و عرف معاملات و داد و ستد از چك بعنوان وعده دار يا مشروط يا تضميني و يا بدون تاريخ و سفيد امضاء استفاده مي شود و ما در واقع از تعريف واقعي چك دور شده ايم و بلحاظ ارزان بودن اوراق چك (در قياس باسفته و برات) از سند مزبور سوء استفاده مي گردد و به همين جهت است كه گفته مي شود مي بايستي از تعريف قانون چك پيروي نمود و در وضع و تصويب مقررات قانوني آتي به چكهاي موضوع ماده 13 قانون صدور چك اصلاحيه سال 1372 اعتبار كيفري داده نشود.
‏رأي شماره 536 ‏–‏ 12/7/69 هيأت عمومي ديوان عالي كشور كه با تبعيت از مواد 310 الي 315 قانون تجارت ، مبني بر مهلت مراجعه به بانك صادر گرديده و گواهي هاي عدم پرداخت صادره در مهلت هاي 15 روز و45 روزه را به منزله داخواست براي مراجعه به ظهرنويس تلقي كرده درحقيقت تبعيت از همين تعريف است كه چك مي بايستي بصورت نقدي صادر شده و وسيله پرداخت باشد.
‏( بعد از بيان مقدمه فوق نحوه وصول چك از طريق اجراي ثبت را مورد بررسي قرار ميدهيم : )

 

دانلود فایل

 

پکیج چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc
 خرید چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc
 سایت چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc
 بهترین چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc
چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc , پاورپوینت چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc , چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc , دانلود چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc ,فایل چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc , ورد چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc ,محصول چگونگي به اجرا گذاشتن چك در مراجع ثبتي 8ص doc ,
حقوق

دیدگاهتان را بنویسید