استریلیزاسیون شیر 19 س-دانلود

دانلود استریلیزاسیون شیر 19 س

با کیفیت ترین استریلیزاسیون شیر 19 س , دانلود استریلیزاسیون شیر 19 س  , سایت دانلود استریلیزاسیون شیر 19 س

 

استریلیزاسیون شیر 19 س

استریلیزاسیون-شیر-19-سلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..docx) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 19 صفحه

 قسمتی از متن word (..docx) : 
 

‏موضوع :
‏ ‏استریلیزاسیون شیر
‏فراورده های شیر UHT
‏در حال حاضر ، فرایند استریلیز ایسیون شیر ، کافی کرم و خامه زده شده به روش UHT‏ ‏رو به توسعه ای دارد ، ولی مقادیر قابل توجهی از شیر و کافی کرم هنوز نیز به وسیله اتوکلاو استریل می شوند .
‏استریلیزاسیون به سه روش : یک مرحله ای ، دو مرحله ای و مداوم انجام پذیر است
‏. روش یک مرحله ای ، نوعی فرایند حرارتی غیر مداوم است که محصول بسته بندی شده در یک اتوکلاو با دمای 110 تا 120C‏ طی 10 تا 40 دقیقه استریل می شود . در روش دو مرحله ای محصول ابتدا تحت فرایند UHT‏ ‏( 2 تا 5 ثانیه در 135 تا 155C‏ ) قرار می گیرد و سپس به طریقه غیر اسپتیک در ظروفی چون بطری های شیشه ای پرشده ، آنگاه توسط یک اتوکلاو استریل می گردد . استریلیزاسیون مداوم ، با استفاده از اتوکلاو و یا فرایند
UHT‏ مجهز به پرکن اسپتیک انجام می شود .
‏استریلیزاسیون مداوم
‏دسترسی به اتوکلاو های استریلیزاسیون مداوم در بازار به به راحتی امکان پذیر است .
‏در اینجا ، تکنیک مداوم و مدرن استریلیزاسیون که امروزه غالبا به روش UHT‏ به همراه پرکن اسپتیک اطلاق می گردد ، مورد بحث و بررسی قرار می گیرد .
‏جنبه های میکروبی ، شیمیایی و فیزیکوشیمیایی فراورده اتریل شده از جمله مباحث مطرح در مورد استریلیزاسیون محصولات شیر می باشد . در این خصوص مرگ کلیه میکروارگانیسم ها و همگام با آن ، حداقل تغییرات حرارتی در محصول به عنوان ‏مهمترین هدف محسوب می شود . بنابراین ، فرایند ‏حرارتی مورد استفاده باید توان آن را داشته باشد که اکثر‏ اسپور های مقاوم به حرارت در فراورده های شیر و همچنین انواع بیماری زا (مثلا ، کلستریدیوم بوتولینوم ) را تحت هر شرایطی نابود کند ، ولی حداقل تغییرات شیمیایی را در محصول موجب شود .
‏عملیات حرارتی ممکن است تغییرات شیمیایی و فیزیکوشیمیایی قابل ملاحظه ای را پدیدار نماید که در نتیجه باعث کاهش پذیرش فراورده مورد نظر خواهد شد . به عنوان مثال ، محصول در حین استریلیزاسیون یک مرحله ای متحمل تغییراتی بدین شرح می شود : ایجاد طعم پخت یا کاراملی ، واکنش های قهوه ای شدن ، غالبا رسوب و کاهش
‏قابل توجه ارزش غذایی .

 

دانلود فایل

 

پکیج استریلیزاسیون شیر 19 س
 خرید استریلیزاسیون شیر 19 س
 سایت استریلیزاسیون شیر 19 س
 بهترین استریلیزاسیون شیر 19 س
استریلیزاسیون شیر 19 س , پاورپوینت استریلیزاسیون شیر 19 س , استریلیزاسیون شیر 19 س , دانلود استریلیزاسیون شیر 19 س ,فایل استریلیزاسیون شیر 19 س , ورد استریلیزاسیون شیر 19 س ,محصول استریلیزاسیون شیر 19 س ,
دانلود تحقیق

دیدگاهتان را بنویسید