تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد)-دانلود

دانلود تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد)

با کیفیت ترین تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد) , دانلود تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد)  , سایت دانلود تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد)

 

تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد)

تحقیق-جوجه-كشي-بوقلمون-(-ورد)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 52 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏جوجه كشي بوقلمون
‏تهيه جوجه بوقلمون
n‏    ‏ ‏جوجه بوقلمون را مي توان مانند جوجه مرغ به وسيله جوجه كشي طبيعي يا جوجه كشي مصنوعي تهيه كرد در پرورش صنعتي بوقلمون معمولااز جوجه كشي مصنوعي استفاده ميشود
n‏         ‏ ‏تخم ها بايد داراي اندازه مناسب براي جوجه كشي باشد .
n‏         ‏ ‏حرارت نا مناسب ،نگهداري طولاني وبالاخره دستكاري وتكان شديد تخم باعث نابودي جنين داخل تخم ميشود .
n‏         ‏ ‏مدت جوجه دراوري در بوقلمون 28 روز است . معمولا جوجه ها از روز 27 شروع به نوك زدن و درآمدن از تخم ميكنند .
n‏         ‏ ‏تشكيلات جوجه كشي بايد از سطح بهداشتي بالايي برخوردار باشد .
n‏         ‏ ‏ضدعفوني دستگاه وتخم ها بايد قبل و بعد از هربار جوجه كشي انجام شود
n‏         ‏ ‏حرارت لازم براي جوجه كشي 37-38 درجه سانتيگراد ميباشد
n‏         ‏ ‏رطوبت نسبي بايد در حدود 60درصد در 24 روز اول و 70 درصد در 4 روز آخر باشد .
n‏         ‏ ‏عمل چرخاندن و تهويه نيز بايد بصورت مطلوب انجام شود .
‏1
‏جوجه كشي بوقلمون
‏تهيه جوجه بوقلمون
n‏    ‏ ‏جوجه بوقلمون را مي توان مانند جوجه مرغ به وسيله جوجه كشي طبيعي يا جوجه كشي مصنوعي تهيه كرد در پرورش صنعتي بوقلمون معمولااز جوجه كشي مصنوعي استفاده ميشود
n‏         ‏ ‏تخم ها بايد داراي اندازه مناسب براي جوجه كشي باشد .
n‏         ‏ ‏حرارت نا مناسب ،نگهداري طولاني وبالاخره دستكاري وتكان شديد تخم باعث نابودي جنين داخل تخم ميشود .
n‏         ‏ ‏مدت جوجه دراوري در بوقلمون 28 روز است . معمولا جوجه ها از روز 27 شروع به نوك زدن و درآمدن از تخم ميكنند .
n‏         ‏ ‏تشكيلات جوجه كشي بايد از سطح بهداشتي بالايي برخوردار باشد .
n‏         ‏ ‏ضدعفوني دستگاه وتخم ها بايد قبل و بعد از هربار جوجه كشي انجام شود
n‏         ‏ ‏حرارت لازم براي جوجه كشي 37-38 درجه سانتيگراد ميباشد
n‏         ‏ ‏رطوبت نسبي بايد در حدود 60درصد در 24 روز اول و 70 درصد در 4 روز آخر باشد .
n‏         ‏ ‏عمل چرخاندن و تهويه نيز بايد بصورت مطلوب انجام شود .
‏2
‏نكات مهم در جوجه ريزي
n‏                     ‏ ‏بستر با ضخامت 8 سانتي متر از تراشه و چوبهاي تميز اشباع ، خشك و عاري از آلودگي هاي خارجي و گرد و خاك .
n‏          ‏ ‏مادر مصنوعي با 38 درجه سانتي گراد و حرارت سالن 22 تا 26 درجه سانتي گراد و گارد محافظ بقطر 4 متر جهت 250 قطعه جوجه يكروزه بمدت يك هفته تعداد 4 عدد آبخوري داخل گارد .
n‏          ‏ ‏يك ساعت استراحت در صورت انتقال از يك سايت طولاني و سپس جوجه ريزي و دادن آب و دادن خوراك يك ساعت بعد از جوجه ريزي .
n‏                     ‏ ‏دادن خوراك يك ساعت بعد از جوجه ريزي
n‏                     ‏ ‏ توجه خاص به درجه ها و معرفي منابع حرارتي ، آب و خوراك ،جلوگيري از ورود موش و ساير پرندگان وحشي
n‏          ‏ ‏ساختمان اداري و مسكوني داخل مزرعه احداث شود ،ايجاد حوضچه ضد عفوني به ابعاد و عمق مناسب در مدخل درب ورودي سالن ها استفاده از چكمه و لباس مناسب
n‏          ‏ ‏فضاي مورد نياز جوجه يك روزه تا 8 هفته ،8قطعه در هر متر مربع و از 8 هفته تا پايان دوره پرورشي ، حد اكثر تا4 قطعه در هر مترمربع‏.
 ‏به نام خداوند جان آفرين
‏مديريت پرورش جوجه بوقلمون
‏ ‏محمد حسامی‏                                   ‏
‏4
‏                                                       ‏
‏نگهداري بوقلمون در سنين جوجگي، يكي از مشكلترين مراحل پرورش بوقلمون است . بوقلمون هاي جوان نيز در مقابل عوامل بيماري زا كاملا حساسند از اينرو بايد توجه فراواني به آنها مبذول داشت . امروزه در اغلب كشورها بوقلمون را بصورت تجارتي و به تعداد زيادي نگه داري ميكنند وتعداد معدودي از شركتهاي اصلاح نژادي ، سويه هاي تجارتي مخصوص به خود را ارائه ميدهند كه از ضريب تبديل و قدرت رشد بسيار بهتري نسبت به ديگر نژادها برخوردارند .
‏در طريقه پرورش به صورت صنعتي، بايد با تحت نظر گرفتن شرايط محيطي تمامي نيازهاي بوقلمون را در نظر گرفت تا با تنظيم حرارت ، تهويه ، بهداشت و بالاخره جايگاه حداكثر نتيجه مطلوب حائز شود .
‏حرارت : ‏حرارت در هفته هاي مختلف بايد به قرار زير باشد :
‏اواخر هفته اول 32 درجه ‏–‏ اواخر هفته دوم 29 درجه ‏–‏ اواخر هفته سوم 26 درجه ‏–‏ در اواخر هفته چهارم 24 درجه ( در تمام اين مدت حرارت سالن نبايد از 24 درجه سانتي گراد كمتر گردد ) اواخر هفته پنجم 21 درجه و اواخر هفته ششم 18 درجه سانتي گراد .
‏در روزهاي اول جوجه ها نبايد از منبع حرارتي دور شوند چون ممكن است سرما بخورند . اگر از دستگاه مادر مصنوعي استفاده ميشود بايد دور دستگاه مادر حصاري كشيد تا از آن دور نشوند و يا اگر از هيتر استفاده ميشود بايد تمامي سالن حرارت يكنواخت و مناسب ( 32 درجه سانتي گراد ) داشته باشد .

 

دانلود فایل

 

پکیج تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد)
 خرید تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد)
 سایت تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد)
 بهترین تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد)
تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد) , پاورپوینت تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد) , تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد) , دانلود تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد) ,فایل تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد) , ورد تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد) ,محصول تحقیق جوجه كشي بوقلمون ( ورد) ,
دانلود تحقیق

دیدگاهتان را بنویسید