تحقیق چرب ( ورد)-دانلود

دانلود تحقیق چرب ( ورد)

با کیفیت ترین تحقیق چرب ( ورد) , دانلود تحقیق چرب ( ورد)  , سایت دانلود تحقیق چرب ( ورد)

 

تحقیق چرب ( ورد)

تحقیق-چرب-(-ورد)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 4 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

1
‏محصور در قفس و تغذیه شده با جیره های پر انرژی و اغلب در فصل گرما رخ می دهد . افزایش چربی در کبد همراه با درجات متفاوتی از خونریزی ، امکان ایجاد با تغذیه اجباری غذای پر انرژی یا با به کار بردن اسـتروژن ظهور می کند . در دمای c‏ ‏°‏ 26 و جیره با 3000 kcal / kg‏مرگ و میر 20% است .
‏علائم ظاهری:
‏کاهش شدید تخمگذاری (از حدود 80 به 50% ) ، افزایش تدریجی مرگ میرگله ، حدود10%گله25-30%چاق تر از حد معمول می شوند ، ظاهر اکثر پرندگان سالم ولی تاج وریش در بعضی زردکمرنگ است .
‏علائم کالبد شکافی:
‏کبـد متـورم،چرب ، همراه با خونریزی ، کبد ترد و جدا کردن هر قطعه از لوب ها مشکل است.کبـد زرد کم رنگ ، حفره شکمی زرد کم رنگ و همـراه با چربی .
‏درجات خونریزی کبد: SCORE‏ LIVER
‏1- بدون خونریزی
‏2- خونریزی از0 تا5%
‏3- خونریزی از 6تا15%
‏4- خونریزی از 16 تا25%
‏5- خونریزی 25 % و بیشتربعلاوه یک خونریزی وسیع دیگر را می توان در انواع شدید تر آن مشاهده نمود .
‏تغییرات بافتی:
‏کیستهای بزرگ در سیتوپلاسم پارانشیم کبدی ، انسداد سینوسی ، خون گرفتگی و نقص سیستم عروقی ، نواحی نکروزه و فیبروزه درکناره لوبهای کبد ، تورم و پارگی هپاتوسیتها در اثر چربی بی اندازه ، غیر عادی شدن بافت سلولهاو جابجایی و تحلیل هسته ها ، جایگزین شدن ذرات مایع به جای هسته های هپاتو سیت و ساختارغیر عادی در کبد ، کاهش فسفولپید کبد,همراه با افزایش چربی ،کبد هیپر تروف شده ، افزایش اسید چرب اولئیک و پالمتیک و الگوی اسیدهای چرب نامشخص از جمله تغییراتی اند که در بافتهای ذکر شده اتفاق می افتند .
‏در تشریح خون با موارد زیر روبه رو می شویم :
‏کاهش استرادیول پلاسما از165به267 pg/ml‏ ، تغییردر ساختمان 1-25(OH2)D3‏ واختلال در متابولیسم کلسیم ، کاهش کلسیم خون مرغهای مبتلا به 74 mg/100ml‏ . فسفر بیش از کلسیم تحت تاثیر قرار می گیرد .
‏عوامل موثر در بروز بیماری شامل موارد زیر می باشد :
‏عوامل هورمونی ، دمای محیط و عوامل تغذیه ای .
2
‏عوامل هورمونی:
‏استروژن زیادهمراه انرژی زیاد باعث افزایش لیپید کبد وافزایش خونریزی کبد می شود . پروژسترون پلاسما نیز با شیوع مرتبط است . تیروئید بادخالت در متابولیسم باعث کاهش تجمع چربی می شود NKK‏ سبب کاهش اندازه ومیزان لیپید کبد در پرندگان استروژنیزه شده می شود .
‏دمای محیطی :
‏بیشترین تلفات درگرمترین ایام سال اتفاق می افتد . در دمای متوسط تا بالا 25-30‏°‏ c‏)) وجود تعادل مثبت انرژی را داریم . استروژن زیاد دردماهای بالاتر مضرتراست.
‏عوامل تغذیه ای:
‏فقط در هنگام تعادل مثبت انرژی رخ می دهد . تغذیه اجباری مرغان مسن به میزان150% تغذیه اختیاری به مدت 2 تا3 هفته ، انرژی مصرفی در دو حالت برابر بوده ولی انرژی ذخیره ای در تغذ یه اجباری خیلی بیشتر است .
‏180kcal/day‏ در تغذیه اجباری gr/day‏20
‏27kcal/day‏ درتغذیه اختیاری3 gr/day
‏ارتباط بین سطح مصرف غذا وشیوع F.L.H.S
‏درجات خونریزی کبد = 0.047X‏ – 2.9
X‏غذای مصرفی به ازای هر پرنده در روزمی باشداز آنجاکه جیره شامل 3000Kcal/kgh‏انرژی است
‏معادله بصورت :
‏1.016E-2.9‏ درمی آید
E‏ انرژی مصرفی روزانه می باشد .
‏شروع خونریزی بادرجه 2
‏شدیدتر شدن مشکلات پرنده هنگام افزایش مصرف انرژی به بالاتراز305Kcal/ME/day
‏اثر انرژی جیره ودمای محیطی روی تغذیه و انرژی مصرفی مرغهای تخمگذار
30°c
18 °c
3
‏مصرفME
(Kcal/d)
‏غذای ‏مصرفی
(G/d)
‏مصرفME
(Kcal/d)
‏غذای ‏مصرفی
(G/d)
ME‏جیره
(Kcal/kg)
306
363
127
127
2860
318
361
118
118
3060
331
364
112
112
3250
348
366
106
106
3450
‏پیشگیری ودرمان با به کار بردن موارد زیر امکان پذیر است :
‏متعادل کردن انرژی جیره ، تنظیم دمای محیطی و تغییردرعناصرجیره .
‏متعادل کردن انرژی‏ :
‏وزن کشی حداقل 1% گله در هر ماه در صورت وجود سابقه F.L.H.S‏و یا پیش بینی تاخیر در تولید ،
‏جایگزینی کربوهیدرات هابا مکمل چربی بشرط ثابت بودن انرژی جیره ، کاهش انرژی جیره در اولین پیک تولید (باکاهش غلظت انرژی و کنترل تغذیه) ، کاهش8-5%غذا بعد از اولین پیک تولید ، استفاده از Finer‏وکاهش زمان غذادهی ، کاهش پروتئین خام وافزایش آمینو اسیدهای مصنوعی ، جایگزینی غلات کم انرژی مثل گندم و جو به جای ذرت ، استفاده از جیره ماهی-یونجه ویا ماهی- عصاره غلات به جای قسمتی از ذرت واستفاده از فراورده های جانبی با فیبر بالا می تواند در متعادل کردن انرژی موثر باشد .
‏تغییر عناصر جیره می تواند به طرق زیر انجام گیرد :
‏- افزودن عوامل لیپو تروپیک مثل کولینmg/kg500‏)) ومتیونین به میزان1% .
‏- افزودن 0.3ppm‏سلنیم و50IU/kgVitE‏ومقدار مناسبی اتوکسی کوئین .
‏- استفاده از ید .
‏- استفاده از آبهای سنگین .
‏تنظیم دمای محیطی شامل :

 

دانلود فایل

 

پکیج تحقیق چرب ( ورد)
 خرید تحقیق چرب ( ورد)
 سایت تحقیق چرب ( ورد)
 بهترین تحقیق چرب ( ورد)
تحقیق چرب ( ورد) , پاورپوینت تحقیق چرب ( ورد) , تحقیق چرب ( ورد) , دانلود تحقیق چرب ( ورد) ,فایل تحقیق چرب ( ورد) , ورد تحقیق چرب ( ورد) ,محصول تحقیق چرب ( ورد) ,
دانلود تحقیق

دیدگاهتان را بنویسید