دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص-دانلود

دانلود دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص

با کیفیت ترین دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص , دانلود دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص  , سایت دانلود دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص

 

دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص

دانلود-مقاله-زعفران-قاینات-50-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 54 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏زعفران قاینات(1)
‏ترکیبات:
‏مهم ترین ترکیبات موجود در زعفران شامل ترکیبات زرد رنگ که به خوبی در آب محلول اند (مشتقات کروستین)، ترکیبات تلخ از جمله پیکروکروسین که به ویژه مقوی معده می‌باشند، مواد معطر (اسانس) که مهم ترین ترکیب آن سافرانال می‌باشد که گاهی تا ‏۱‏درصد زعفران را تشکیل می‌دهد، روغن ثابت به میزان حداکثر ‏۱۰‏درصد، رطوبت حدود ‏۱۳‏ـ‏۱۰‏ درصد و ترکیبات معدنی حدود ‏۵‏درصد می‌باشد.
‏مصارف غذایی و صنعتی:
‏زعفران به جهت طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد به وفور در غذاها (به ویژه همراه بابرنج) ، صنایع شرینی سازی، داروسازی و صنایع دیگر به مصرف می‌رسد.
‏خواص درمانی:
‏زعفران در کتاب رسمی داروسازی نامبرده شده و به شکل تنطوری با نام OpiiCrocata‏ وجود دارد.همچنین عصاره‏ٔ‏ آن به صورت محصولی به نام Bitters Swedish‏ توسط کارخانجات مختلف تهیه و جهت مصارف دارویی مختلف عرضه می‌شود. بر حسب آزمایش‌هایی که در اروپا انجام شده‌است، زغفران خاصیت کاهش چربی وکلسترول خون و افزایش نفوذ اکسیژن در پلاسما را درموش آزمایشگاهی از خود نشان داده‌است.
‏در طب عوام نقاط مختلف جهان، زعفران به عنوان آرام بخش ، ضد اسپاسم، اشتها آور و مقوی معده استفاده می‌شود. در کشور آلمان زعفران به عنوان آرام بخش، درمان درد معده و شکم و آسم مصرف می‌شود. زعفران بدلیل رنگ شادی که دارد در غذاها باعث نشاط انسان می‌شود
‏نگهداری:
‏زعفران به ویژه بعد از آسیاب شدن باید دور از نور و رطوبت و در جام شیشه‌ای نگهداری شود. زیرا با توجه به این که اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است در صورت نگه داری نامناسب، به مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزه‏ٔ‏ آن کاسته می‌شود و مرغوبیت آن از دست می‌رود.
‏تقلب:
‏چون زعفران بسیار گران قیمت می‌باشد، از قدیم سوداگران حقه باز در آن دستکاری می‌کردند و مجازات تقلب در زعفران گاهی حکم اعدام داشته ‌است. مهم ترین تقلبی که به عنوان زعفران صورت می‌گیرد گل رنگ می‌باشد که شباهتی به زعفران دارد و می‌تواند ایجاد رنگ زرد کند. گاهی برای اضافه شدن وزن به آن روغن یا آب نبات و عسل اسپری می‌کنند.

 

دانلود فایل

 

پکیج دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص
 خرید دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص
 سایت دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص
 بهترین دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص
دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص , پاورپوینت دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص , دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص , دانلود دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص ,فایل دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص , ورد دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص ,محصول دانلود مقاله زعفران قاینات 50 ص ,
مقالات فارسی مختلف

دیدگاهتان را بنویسید