مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد-دانلود

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد

با کیفیت ترین مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد , دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد  , سایت دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد

 

مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد

مبانی-نظری-و-پیشینه-تحقیق-درباره-اعتیادمبانی نظری و پیشینه تحقیق اعتیاد
تعداد صفحات: 55
فرمت: Word (.doc) قابل ویرایش
پیشینه تحقیق: از سال 1394 تا سال1401 (پیشینه چند سال اخیر)
منابع فارسی و انگلیسی دارد.
رفرنسدهی و منبع نویسی با استاندارد APA
بخشی از متن:

اعتیاد
اعتیاد کلمه ای است عربی از ریشه عاد و به معنای چیزی را به عادت پذیرفتن و به چیزی و خوگرفتن (باوی، 1388). در چند دهه اول قرن بیستم، واژه اعتیاد به مواد شیمیایی به حالتی خاص اطلاق می شد که در اثر مصرف مواد به وجود می آمد. در سال 1931 میلادی واژه های عادت دارویی و اعتیاد دارویی به وسیله تاتوم و سیورز به عنوان واژه های جایگزین برای اعتیاد مطرح شد(گلپرور و همکاران، 1382).

تعریفی که تاتوم و سیورز از فرد معتاد و اعتیاد دارویی نمودند، عبارتند بود از:«معتاد فردی است که ماده شیمیایی خاصی را مصرف نموه و بدان وابستگی بدنی یا جسمی پیدا کند»

در سال 1964 میلادی، سازمان بهداشت جهانی به این نتیجه رسید که اصطلاح اعتیاد، دیگر جنبه علمی ندارد و وابستگی دارویی را به جای آن توصیه نمود(، گلپرور و همکاران، 1382؛ باوی، 1388).

از نظر سازمان بهداشت جهانی وابستگی به مواد  نشانگانی است که با یک الگوی رفتاری خاص آشکار می شود. با مصرف برخی ا داروها مانند، داروهای روان گردان، الگویی از رفتارهای ویژه بر رفتارهایی که قبلا ارزش بیشتری داشته اند، ارجحیت می یابند. نشانگان مورد نظر به معنی وابستگی مطلق نیست. بلکه پدیده کیفی است که به درجات مختلف، متجلی می شود(باوی، 1388).

انواع وابستگی به مواد:

وابستگی به مواد به دو صورت، وابستگی جسمی و وابستگی روانی می باشد:

وابستگی جسمی: به دو شکل صورت می پذیرد:

الف) تحمل: عبارت است از نیاز به مقادیر فزاینده ای از مواد، برای رسیدن به حالت مسمومیت (یا آثار مطلوب) و یا کاهش بارز اثر مواد، با مصرف مداوم مقدار ثابتی از آن.

ب) علایم ترک: تغییر رفتاری ناسازگارانه، توام با علائم فیزیولوژیکی و شناختی است که بر اثر کاهش ماده مورد نظر در خون یا بافت های کسی که قبلا مقدار زیادی از آن را برای مدت طولانی مصرف کرده است، دیده می شود. پس از بروز نشانه های ناخوشایند ترک مصرف، شخص ممکن است برای اجتناب یا رهایی از نشانه ها دوباره   به مصرف دارو روی می آورد(باوی، 1388).

پیشینه تحقیق:

در تحقیقی که محمدصادف فتح الهی و همکاران (1401) با موضوع توسعه ناپایدار و شیوع اعتیاد در روستاها (مورد مطالعه: روستای امام زاده شهرستان ارومیه) انجام دادند به این نتیجه رسیدند که …

در تحقیقی که سحر زارعی و همکاران (1401) با موضوع مقایسه خود شفقت ورزی در ورزشکاران مستعد و غیرمستعد اعتیاد به تمرین انجام دادند به این نتیجه رسیدند که …

زهرا طیبی (1400) تحقیقی با موضوع اعتیاد و نوجوانان انجام داد. هدف از پژوهش آگاهی از عوامل محیطی و تاثیرگذار بر گرایش جوانان به مواد مخدر و ارائه راهکارهایی برای فرهنگ سازی است تا شرایط خانه و اجتماع و مدرسه به گونه ای سازماندهی شود، که جوانان حتی به اعتیاد فکر نکنند و آنها را آگاه سازیم که اعتیاد فقط برای دیگران نیست بلکه هر فردی، اگر به درستی نسبت به آن آگاه نباشد و با افراد اشتباه معاشرت کند ممکن است، گرفتار شود…

در تحقیقی که منصور فتحی و همکاران (1400) با موضوع مطالعه کیفی پیامدهای درمان اجباری اعتیاد انجام دادند به این نتیجه رسیدند که …

در تحقیقی که سهیلا صادقی فسایی و همکاران (1399) با موضوع واکاوی علل و پیامدهای اعتیاد زنان: یک مطالعه کیفی انجام دادند به این نتیجه رسیدند که …

محسن غلامی آبیز و همکاران (1399) تحقیقی با موضوع تجربه زیسته زنان از خانواده نابسامان در فرایند اعتیاد انجام دادند نتیجه تحلیل داده ها، دستیابی به پنج مقوله محوری و یک مقوله هسته بود…

دانلود فایل

 

پکیج مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد
 خرید مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد
 سایت مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد
 بهترین مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد
مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد , پاورپوینت مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد , مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد , دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد ,فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد , ورد مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد ,محصول مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره اعتیاد ,
نمونه پیشینه تحقیق

دیدگاهتان را بنویسید