دانلود مجموعه جزوات اصول نگهداری مواد غذایی
با کیفیت ترین مجموعه جزوات اصول نگهداری مواد غذایی , دانلود مجموعه جزوات اصول نگهداری مواد غذایی , سایت دانلود مجموعه جزوات اصول نگهداری مواد غذایی
⇓
مجموعه جزوات اصول نگهداری مواد غذایی
توضیحات:
خلاصه ای از نکات برتر و مهم چند جزوه معتبر اساتید برتر دانشگاههای تهران، مشهد، اصفهان و موسسات کنکوری کاشفان علم و پارسه، در قالب فایل pdf تایپ شده در 81 صفحه.
فهرست بندی این فایل شامل:
1- اصول کلی نگهداری مواد غذایی
2- نگهداری مواد غذایی با دمای پایین
-پیشرفتهای اخیر روشهای نگهداری مواد غذایی در سرما
– روشهای مختلف سرد کردن
مواد سرمازا و انواع آن
– نگهداری در اتمسفرهای تغییر یافته و اصلاح شده
– تعرق و اثرات آن
3- نگهداری به روش انجماد
– صدمات انجماد
– تغییرات مواد غذایی حین انجماد
– انواع سیستمهای انجماد
– انواع فریزرهای تماسی
– انواع فریزرهای با دمای بسیار پایین
– انجماد زدایی
– انواع قهوه ای شدن
4- نگهداری مواد غذایی با حرارت
– پخت
– بلانچینگ
– پاستوریزاسیون
– انواع سیستمهای پاستوریزاسیون
– استریلیزاسیون
-روشهای استریلیزاسیون
– طبقه بندی میکروارگانیسمها و مقاومت حرارتی آنها
– سرعت انتقال حرارت به داخل مواد غذایی
5- تبخیر
– تاثیر تبخیر بر مواد غذایی
– طبقه بندی انواع اواپراتورها
6- نگهداری مواد غذایی با کمک افزودنی
– مواد نگهدارنده شیمیایی
– انواع نگهدارنده مواد غذایی
6- تغلیظ
– تغلیظ و مزایای آن
– فاکتورهای مهم انتخاب اواپراتورها
– پدیده inversion
7- نگهداری به روش خشک کردن
– مکانیزم خشک کردن
– انواع خشک کنها
– تفاوتهای انواع خشک کنها
– تاثیر خشک کردن بر مواد غذایی
8- نگهداری به روش تخمیر
– طبقه بندی میکروارگانیسمها بر اساس تخمیر
– آنزیمهای مورد استفاده در تخمیر
– محصولات مهم تخمیر
– فرآورده های تخمیر
– انواع تخمیر
9- نگهداری با روش پرتودهی
10- نگهداری با مایکروویو – دود دادن
…
…
مجموعه جزوات اصول نگهداری مواد غذایی
فهرست بندی این فایل شامل:
1- اصول کلی نگهداری مواد غذایی
2- نگهداری مواد غذایی با دمای پایین
-پیشرفتهای اخیر روشهای نگهداری مواد غذایی در سرما
– روشهای مختلف سرد کردن
مواد سرمازا و انواع آن
– نگهداری در اتمسفرهای تغییر یافته و اصلاح شده
– تعرق و اثرات آن
3- نگهداری به روش انجماد
– صدمات انجماد
– تغییرات مواد غذایی حین انجماد
– انواع سیستمهای انجماد
– انواع فریزرهای تماسی
– انواع فریزرهای با دمای بسیار پایین
– انجماد زدایی
– انواع قهوه ای شدن
4- نگهداری مواد غذایی با حرارت
– پخت
– بلانچینگ
– پاستوریزاسیون
– انواع سیستمهای پاستوریزاسیون
– استریلیزاسیون
-روشهای استریلیزاسیون
– طبقه بندی میکروارگانیسمها و مقاومت حرارتی آنها
– سرعت انتقال حرارت به داخل مواد غذایی
5- تبخیر
– تاثیر تبخیر بر مواد غذایی
– طبقه بندی انواع اواپراتورها
6- نگهداری مواد غذایی با کمک افزودنی
– مواد نگهدارنده شیمیایی
– انواع نگهدارنده مواد غذایی
6- تغلیظ
– تغلیظ و مزایای آن
– فاکتورهای مهم انتخاب اواپراتورها
– پدیده inversion
7- نگهداری به روش خشک کردن
– مکانیزم خشک کردن
– انواع خشک کنها
– تفاوتهای انواع خشک کنها
– تاثیر خشک کردن بر مواد غذایی
8- نگهداری به روش تخمیر
– طبقه بندی میکروارگانیسمها بر اساس تخمیر
– آنزیمهای مورد استفاده در تخمیر
– محصولات مهم تخمیر
– فرآورده های تخمیر
– انواع تخمیر
9- نگهداری با روش پرتودهی
10- نگهداری با مایکروویو – دود دادن
…