پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه-دانلود

دانلود پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه

با کیفیت ترین پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه , دانلود پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه  , سایت دانلود پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه

 

پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه

پاورپوینت-بازرسی-های-بهداشتی-در-کشتارگاهلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 24 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه
کشتار اضطراری Emergency slaughter
كشتار دام ­هایی كه به علت درد حاد و یا شرایط خاص قادر به ادامه حیات طبیعی نبوده و تعلل در کشتار منجر به تلف شدن آن ها می شود.
مهم ترین مواردی که سبب انجام کشتار اضطراری دام می شود عبارتست از شکستگی ها و تصادفات شدید، بیرون زدگی رحم و سخت زایی، زمين گيري هاي طولاني مدت مثل تب شير و اختلالات تنفسی حاد نظیر انسداد مجاری
بازرسی بهداشتی گوشت و آلایش­های دامی در کشتارگاه
حفظ سلامت جامعه مهم­ترین هدف از انجام بازرسی­های بهداشتی در کشتارگاه­ها است.
در کشتارگاه­های پیشرفته و صنعتی، مکانیسم های مختلفی برای گردآوری مستمر داده ها و اطلاعات دام های کشتاری و تجزیه و تحلیل آن ها از منابع مختلف وجود دارد. = Documentation یا مستند سازی
یکی از کاربردهای اصلی این سیستم، استفاده از اطلاعات کشتارگاه به منظور تشخیص دقیق بیماری­ها و انواع اپیدمی­ها است.
سیستم ثبت اطلاعات در کشتارگاه باید شامل اطلاعات دقیق دام (سن، جنس، گونه و نژاد)، شرایط بیماری، عامل بیماری و وزن گوشت و ضمائم ضبطی باشد.
بازرسی بهداشتی باید بصورت منظم و هدفمند انجام پذیرد تا اطمینان لازم از سلامت محصولات گوشتی مورد مصرف انسان حاصل شود.
اصولاً سه دسته از گوشت­ها غیر قابل عرضه برای مصرف انسان هستند:
الف) واردات غیر قانونی: در مواقعی که دام زنده یا لاشه از کشور دیگری به طور غیر قانونی و بدون اخذ مجوزهای بهداشتی لازم وارد شده­ باشد.
ب) کشتار و عمل­آوری غیر قانونی: در مواردی که کشتار دام و یا عمل آوری گوشت در خارج از کشتارگاه­ها و مراکز صنعتی و بدون نظارت های قانونی انجام شده باشد.
ج) گوشت گونه های حفاظت­شده و در معرض خطر: شکار غیر مجاز و مصرف گوشت برخی از گونه های حیوانی حفاظت شده، در برخی از نقاط دنیا به ویژه قسمت­های مرکزی و غربی قارۀ آفریقا رواج دارد. یکی از مهم ترین علل آن فقر و وضعیت نامساعد اقتصادی بومیان منطقه است.
– اصولاً به هر گوشت یا لاشه­ای که به صورت غیر قانونی از شکار حیوانات حیات ­وحش کمیاب و در معرض خطر حاصل شود، Bushmeat” ” اطلاق می­شود.

 

دانلود فایل

 

پکیج پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه
 خرید پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه
 سایت پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه
 بهترین پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه
پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه , پاورپوینت پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه , پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه , دانلود پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه ,فایل پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه , ورد پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه ,محصول پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه ,
دانلود پاورپوینت های علمی

دیدگاهتان را بنویسید