پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت)-دانلود

دانلود پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت)

با کیفیت ترین پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت) , دانلود پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت)  , سایت دانلود پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت)

 

پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت)

پاورپوینت-فصل-چهارم-کتاب-تربیت-بدنی-عمومی-(ورزش-و-سلامت)

پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت) نوشته مهدی نمازی زاده و بهمن سلحشوری در قالب pptx و در حجم 212 اسلاید: 

بخشی از متن: 
تغذیه و ورزش 
بدن انسان برای بقای حیات، رشد، و ترمیم بافت‌ها، از مواد مصرفی استفاده می‌کند. این عمل به عنوان تغذیه شناخته می‌شود.
تغذیه دارای چهار کار اصلی در بدن است: برآورده کردن نیازهای بافت‌ها برای رشد، ترمیم، و تعویض بافت‌های فرسوده؛ تأمین نیروی لازم برای فعالیت‌های جسمی و ذهنی؛ و تعادل فیزیولوژیکی دستگاه‌های مختلف بدن.
غذای مصرفی تجزیه و تفکیک می‌شود و انرژی تولید می‌کند. همچنین، ترمیم بافت‌های فرسوده توسط مواد غذایی انجام می‌شود.
حدود ۲٪ وزن بدن انسان از آب تشکیل شده است و حفظ حرارت و تنظیم درجه حرارت بدن از طریق تجزیه مواد غذایی انجام می‌شود.
بدن نیاز دارد که مقدار زیادی آب روزانه مصرف کند تا از طریق پوست، ریه‌ها، عرق، و ادرار، گرمای طبیعی خود را حفظ کند. آب باید از طریق نوشیدنی‌ها و غذا تأمین شود.
بدن انسان می‌تواند مدت طولانی‌تری بدون غذا زندگی کند، اما بدون آب، نمی‌تواند بیش از پنج تا شش روز زندگی کند.
کالری 
ارزش مواد غذایی از نظر تولید نیرو با کالری نشان داده می‌شود. یک کالری معادل مقدار گرمایی است که به یک گرم آب داده می‌شود تا حرارتش یک درجه سانتیگراد بالا برود.
تجزیه مواد غذایی در بدن تولید حرارت کرده و انرژی مورد نیاز را فراهم می‌کند. مقدار کالری‌های تولید شده به ازای هر گرم مواد غذایی به این شکل است: چربی تقریباً ۹ کالری، مواد قندی و کربوهیدرات ۴ کالری، پروتئین ۴ کالری.
مقدار کالری مورد نیاز برای انجام کارهای روزمره در افراد مختلف با توجه به سن، وزن، جنس، و نوع فعالیت متغیر است.
انرژی اضافی مورد نیاز برای فعالیت‌های عضلانی از منابع ذخیره شده در بدن تأمین می‌شود. اگر انرژی مصرفی بیشتر از انرژی کسب شده از غذا باشد، از ذخیره‌های بدن جبران می‌شود، که باعث کاهش وزن بدن و لاغری می‌شود.
مواد غذایی مهم شامل پروتئین‌ها (برای رشد و ترمیم بافت‌ها)، کربوهیدرات‌ها (منبع اصلی انرژی)، و چربی‌ها (منبع انرژی و ذخیره‌سازی در زیر پوست) هستند. ذخیره بیش از حد چربی در بدن باعث امراض قلبی و عروقی می‌شود.
*توجه* 
برای دریافت فصل های دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.
دانلود فایل

 

پکیج پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت)
 خرید پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت)
 سایت پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت)
 بهترین پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت)
پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت) , پاورپوینت پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت) , پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت) , دانلود پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت) ,فایل پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت) , ورد پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت) ,محصول پاورپوینت فصل چهارم کتاب تربیت بدنی عمومی (ورزش و سلامت) ,
علوم ورزشی و تربیت بدنی

دیدگاهتان را بنویسید