پروژه تاثیر بسته بندی کالا در ارتقای صادرات (مطالعه موردی: صادرات زعفران و پسته)-دانلود

پروژه تاثیر بسته بندی کالا در ارتقای صادرات (مطالعه موردی: صادرات زعفران و پسته)

 

پروژه تاثیر بسته بندی کالا در ارتقای صادرات (مطالعه موردی: صادرات زعفران و پسته)

قرن هاست که بسته بندی برای بهره گیری و حفاظت کالاها عنصری ضروری بشمار می رود. امروزه بخصوص در بخش خرده فروشی، تقریباً تمامی محصولات به صورت بسته بندی شده ارائه می شوند. با بررسی تاریخ بسته بندی در می یابیم که بسته ها تا مدت های مدید فقط محافظ محصول تلقی می شدند و هزینه آن نیز از هزینه محصول جداگانه محاسبه می شد. بعدها به تدریج جنبه اطلاع رسانی بسته ها اهمیت یافت. همراه با تکامل مفهوم بازاریابی، جایگاه طرح، رنگ و نقش، حروف نگاری و دیگر عناصر بسته بندی، در بازاریابی محصول و ترغیب مشتریان به خرید آن به شدت افزایش یافت. امروزه اهمیت بسته بندی در بازاریابی به حدی رسیده است که عده ای از محققان بازاریابی از آن به عنوان یکی دیگر از عناصر اصلی بازاریابی یاد می کنند.
بسته بندی، دیگر چیزی جدا از محصول نیست، به طوری که هزینه آن جزو قیمت تمام شده محصول محاسبه می شود. در جهان امروز تمامی عناصر بسته بندی بویژه طراحی شکل، نام و نشانی شرکت و محصول، فرم و رنگ و نقش روی آن، مجموعاً به بسته هویتی می بخشند که برای شرکت ایجاد ارزش افزوده می کند، شکل، طرح و نقش و نام و نشانه ثابت یک بسته در اذهان مشتریان می ماند به طوری که آنان با دیدن این عناصر، تصویر هویتی ویژه را برای محصول خاص قائل می شوند. در شرایطی که محصولات مشابه با نام های تجاری متفاوت، از نظر کیفیت به هم نزدیک می شوند، بسته، عامل مهمی در ایجاد برتری و تمایز محصول مورد نظر نسبت به محصولات مشابه، به شمار می آید. برخی از تولیدکنندگان، با توجه به نقش بسیار مهم بسته ها در فروش کالاها، بسته های خود را به گونه ای طراحی می کنند که امکان استفاده مجدد بسته پس از مصرف محصول نیز وجود داشته باشد. مثلاً، ظروف شکلات و بیسکویت پس از مصرف محصول، برای نگهداری اشیاء دیگر استفاده می شوند. اهمیت این امر از این روست که تأثیرات تبلیغی یک بسته تا مدت های مدیدی در برابر دیدگان مصرف کنندگان باقی می ماند.
در واقع، زمانی که کالاها، درون بسته ها، از دسترس تولیدکنندگان خارج و به میان مصرف کنندگان می روند، دیگر امکان تبلیغ محصول را از طریق شکل و ظاهر خود برعهده می گیرند. نام یا علامت و یا تصویر روی بسته، نشانگر قدرت و میزان نفوذ بسته بندی و در نهایت نشان دهنده نفوذ شرکت سازنده و یا تولیدکننده آن است. ضرب المثل معروف بسته بندی، فروشنده خاموش است که بیانگر ارتباط تنگاتنگ بسته بندی و فروش محصول است. در واقع، بسته بندی نماینده و پیام رسان شرکت سازنده به مشتریان بوده و هر چه این ارتباط نزدیکتر و قوی تر باشد، استقبال مخاطبان و فروش محصول افزایش خواهد یافت.

 

 

دانلود فایل

 

 

پروژه تاثیر بسته بندی کالا در ارتقای صادرات (مطالعه موردی: صادرات زعفران و پسته) , پاورپوینت , پروژه تاثیر بسته بندی کالا در ارتقای صادرات (مطالعه موردی: صادرات زعفران و پسته) , دانلود پروژه تاثیر بسته بندی کالا در ارتقای صادرات (مطالعه موردی: صادرات زعفران و پسته) ,فایل پروژه تاثیر بسته بندی کالا در ارتقای صادرات (مطالعه موردی: صادرات زعفران و پسته) , ورد پروژه تاثیر بسته بندی کالا در ارتقای صادرات (مطالعه موردی: صادرات زعفران و پسته) ,محصول پروژه تاثیر بسته بندی کالا در ارتقای صادرات (مطالعه موردی: صادرات زعفران و پسته) ,

 

مدیریت و اقتصاد
 

 

دیدگاهتان را بنویسید